sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Eemelin metkut Osa 1 "Karkuretki"

Kävimme tänään heti aamusta kaverini kanssa Sónatalla noin 45 min lenkillä. Neitokaisella oli kylläkin loimi päällä, koska meno on silloin paljon rauhallisempaa... :) Lenkin aikana ravailtiin ja otettiin pieni laukkasprintti metsässä. Lenkin jälkeen Sónata pääsi taas nauttimaan Eemelin seurasta tarhassa...
Sónata näytti taas kerran tältä, eli siis samalta kuin laitumelle mentäessä. (Kuvassa näkyy myös Eemeli, mutta kuva onkin otettu joskus muulloin...) :)


Sónatan seura ei paljoa Emppua kiinnostanut, koska ruoho oli kuulemma vihreämpää aidan toisella puolella......

"Mums mums...."
"Nyt ovat ihmiset sisällä, otollinen hetki pienelle karkureissulle...."

"Non niin! Täällä sitä nyt ollaan, aidan väärällä puolella! Piti huhut paikkaansa, on se ruoho parempaa tällä puolella."

"O-ou, nyt taisin jäädä kiinni rysän päältä!"

"Napsaisempas tästä vielä pari apilaa mukaani, kun ihmiset ovat vielä puolivälissä pihaa...."

"Nyt on paras liueta paikalta..."

"Voi hitsi! Ne sai mut aidan oikealle puolelle! Mitäköhän tästä seuraa??"
Niin, mikäköhän mahtaisi olla sopiva rangaistus karkuri pollelle? Kenties viikko ilman rehuja vaiko kuukausi ilman leipää.... Mitä Eemelille käy, se selviää seuraavassa postauksessa..... Muista lukea!!

To be continued....

6 kommenttia:

  1. Voi Eemeli... Taisin ollakin yhtä tuollaista vihreän ruohon metsästystä seuraamassa! :-D Luulisi, että vähän sieraimet nyt värisevät, kun on kenties rehulakkoa tulossa. Jäämme odottamaan jatkoa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se olikin! Karkureissuja taisikin kertyä viime viikolla peräti viisi..... Aina se vain on se ruoho vihreämpää aidan toisella puolella!

      Poista
  2. Ihan on kuvissa polle sen näköinen että tietää jo mennessä että taas kiinni jäätiin :) Eihän sitä varmaan noin suloiselle kaverille mitään ankaraa rangaistusta, olisko yksi leivänkannikka vähemmän kesän aikana.

    VastaaPoista
  3. N on se Emppu niin monta kertaa karannut, että tietää kyllä tosiaan jäävänsä kiinni.... :)

    VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)