sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Jouluvalmisteluita

Moni on varmasti jo täysin valmis jouluun, kaikki koristeet ovat jo paikoillaan ja kuusikin jo on vamiina aattoa varten. Koristetontut ja joulupukit ovat jo valmiina istumassa oven pielessä toivottamassa kaikki tervetulleiksi.. Meillä jouluvalmistelut ovat ehkä hiukan viime tinkaan jätetty, kuten aina... Eli toisin sanoen, meillä ei ole vielä mitään edellä mainituista... Nyt onneksi saimme hiukan joulufiilistä ainakin talliin, kun kaverini tuli auttelemaan joulukoristeluissa.

"Hei arvatkaas mitä? Ne ripusteli tänään jotain ihmeen kimaltavia nauhoja ja palloja... Turpien edessä kahisteli maittavalta tuoksuvia havuja ja katossa riippuu nyt monia huovasta väsättyjä otuksia... Kummallisia nuo ihmiset..."

Oveenkin saatiin vähän havuja ja iloinen käpykranssi
 Onneksi isäni oli löytänyt metsästä juuri sopivan kokoisen kuusen, joka oli ylimääräinen ja päätyi loppujen lopuksi talliin. Sitä sitten koristeltiin hiukan vailinaisilla koristemäärillä, mutta miun mielestäni tuo on hienoin kuusi mitä tallissa voi olla! Ja tietenkin, kun joulu on ohi ja kuusi viedään pois, saavat eläimet nauttia omenoista ja suuren suuresta porkkanasta, joka sekin pääsi omalle oksalleen.

Sónatan mukaan huovasta oli tehty otuksia, mutta niiden ainakin kuuluisi näyttää pipareilta ja sydämiltä...



Eemelin nimikylttikin sai jouluisen kaunistuksen

"Höh, mulle ei laitettu kimalletta, koska sitä ei kuulemma saanutkaan maistaa..."
Kaikki kuvat on sitten otettu puhelimella, joten laatu ei hivo pilviä.... :)

6 kommenttia:

  1. Hihii, onpas söpöjä koristeluita! Kyllä nyt kelpaa kun on joulunen talli! :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tosiaan jouluinen talli on aina kiva! :)

      Poista
  2. Kyllä on tunnelmallinen talli, ihan joulunhenki tuntuu kuviekin välityksellä. Tuo porkkana kuusen oksalla on paras :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, jos tunnelma välittyi noiden suht heikko laatuisten kuvien välityksellä... Joo, porkkana saa kyllä monet naurut varmasti tässä joulunaikaan... :D

      Poista
  3. Nauroin ääneen, kun luulin, että teillä nimenomaan kököttävät ne tontut ovenpielissä, mutta ei sitten vielä! :-D Mutta hyvä, kun tallissa on jo joulu! Kuusi on herkullisin, mitä kuvitella saattaa ja koristeet pehmoisen kauniita! Tulen niitä kyllä ensi viikolla kurkkimaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, onneksi saatiin kuitenkin aatoksi ne tontutkin istumaan ovenpieliin! :) Ei ole ainakaan vielä näkynyt Sandra tonttua kurkkimassa koristeita, tervetuloa vaan!

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)