perjantai 17. heinäkuuta 2015

Helttapään hyppelyitä

Nyt on sen kauan odotetun kanapostauksen aika! Jotkut lukijat ovat joskus tainneet pienesti vihjaista että olisi hauska lukea tuosta sulkapukuisesta helttapäästäkin. Nyt on kuvamateriaalia kanasta, ja mitäs muutakaan kanasta voisi kirjoittaa tälläisessä blogissa, jossa kaikki elukat tekevät kaikenlaisia temppuja, kuin kana-agilitypostauksen!

Tässäpä hyvin harvinainen agilitykana!
 Rakennettiin jokunen aika takaperin Vilman kanssa pari pikkuista estettä kanaselle joita sitten nauraen sillä "hypytettiin". Toinen oli ihan tosissaan kun loikki innoissaan leivän murusten perässä puomien yli... :'D
Ylitse pääsemätön este...

...tai sitten ei! :)

Misu taustalla: "Ei oo totta, nyt toi sulkainen otus vei mun jobin..."
 Kana kehitti ihan oman tekniikan hiukan korkeamman esteen ylitykseen, se meni ali.. On nimittäin aika taipuisa otus tuo kana, jos ette ole sitä ennen tienneet... Niin sutjakasti luikahti puomin ali että yhtä hyvää limboajaa saa hakea!

Näin sitä ylitetään alitetaan este!

Menisikö vai eikö, siinä vasta kysymys...
 Ja eihän agilitytuokio olisi agilitytuokio ilman toisenlaisiakin esteitä. Kana sai loikata mustan laatikkohäkkyrän päälle ja kiertää rengasta, aivan kuten Lillikin.

"Hiii-op!"


Ja ihan samalla tavalla suoriutui tämäkin rasti kuin itse agilitymestari Lillillä!
 Joku varmasti pohtii nyt siellä ruudun toisella puolen, kuinka kummassa olen saanut kanan tekemään tuollaisia temppuja, niin asiaan on yksinkertainen vastaus, leivällä. Samat hjerkut ne on kanallakin kuin vuohilla, ja ihan yhtä hyvin toimii! :) Olen sitä mieltä, että minkä tahansa eläimen voi saada oppimaan ihan mitä vaan kehtaa ja jaksaa opettaa. Paljon vaan palkitsemista ja kehuja, niin hyvä tulee!



Kana muistuttaisi teitä vielä yhdestä asiasta...:
"Koooot, koot! Oooisikoots teeillä kot idekoota 200. kpoostauksen koounniaksii? Kootmenttia tulemaan! Koot!" :)

4 kommenttia:

  1. En ole kyllä ennen kuullut agilitya harrastavasta kanasta, mutta hienosti näyttää sujuvan hyppelyt pikku helttapäältäkin! :) Mulla ei nyt oikein tuu mieleen postausehdotuksia, mutta esimerkiksi jonkun eläimen kirjoittama postaus voisi olla kiva :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, joo ei ole mullakaan toista mokomaa tullut vielä vastaan... :D Täytyy laittaa tuokin ehdotus korvan taakse, jospa lähiaikoina tulisi jotakin eläinten sepustamaa...

      Poista
  2. Iiiiiiihana! <3 Tätä mä olenkin kauan odottanut. Onko taitavalla pikku kotkottajalla nimeä? :) Toivottavasti sen agilityura jatkuu ja siitä kerrotaan täällä blogissa lisää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, niin vähän taisin arvatakkin...! :D Kotkottajaa kutsutaan milloin milläkin nimellä, toisina päivinä kaveri on Pirkkoliisa ja toisina Kerttu tai joku muu.. Pääasiassa kuitenkihn vain lyhyesti ja ytimekkäästi (ja erittäin omaperäisesti) Kana. Kyllä varmasti tullaan kertomaan lisää Kanasen hyppelyistä!

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)