lauantai 10. lokakuuta 2015

Pitkästä aikaa esteitä

Viime viikolla, taisi olla keskiviikkona, tuli Vilma taasen käymään , ja kasailtiin pellolle pikkuinen kolmen esteen rata. Olen nyt jonkun verran treenaillut Sónatan kanssa tuossa kentällä menemistä (lue kentällä siis pellolla...) ja pari kertaa olen sillä muistaakseni loikkinut esteitäkin. Silloinkin sujui ihan hurjan hyvin, eikä tämäkään kerta ollut poikkeus...

Alotettiin pikku kävelyllä ihan vaan ympäri jättipeltoa

Ja tarhassa oli "ratsastuksen valvoja"

Sekä tietty tämä kaveri mukana menossa!
 Aloiteltiin tosaan ihan pikku lenkillä tuolla pellon toisessa päässä ja sen jälkeen jatkettiin ihan 'uraa' pitkin. Tehtiin jokaisen sivun keskelle pysähdys ja muutaman kerran peruuteltiinkin.Sónata oli hyvin kuulolla ihan alusta saakka.
Itse tykkään näistä kuvista, kun ovat sen verran syksyisiä!


Hienon hieno...

...ja yksinkertaisesti paras! ♥
 Sitten aloiteltiin pikkuhiljaa ravailemaan, tehtiin muutamia ympyröitä molempiin suuntiin koko ajan ravissa pysyen, mikä on meille ihan hurja saavutus! Alkuun, kun aloin ratsastaa Sónatalla tuossa kentän tyylisellä alueella, ei se suostunut ravaamaan kuin maksimissaan yhden pitkän sivun verran. Nyt ravi säilyy jo kierroksia! Ylpeä... :)




Toinen meni niin tomerana :)
 Ravien jälkeen otettiin vähäsen laukkaa. Aloittelin laukat sillä tavalla, että lyhyet sivut ravilla ja pitkät laukassa, niin saan Sontun yleensähyvin hereille ja liikkumaan innokkaasti koko ajan kuulolla odottelemassa lähtömerkkiä laukkaan. Lopulta otettiin ihan kaikki sivut laukkaa, ja sen suoritettuamme alettiinkin jo hyppäämään.
Hurrja...


 Esteitä meillä oli siis tasan kolme kappaletta. Kaksi pienempää ristikkoa ja yksi hiukan suurempi pysty. Aloitimme loikkimisen toisesta ristikosta, jonka jälkeen en kyllä tosiaan muista missä järejstyksessä esteitä hypättiin. Jokainen tuli hypättyä kumpaankin suuntaan muutamaan otteeseen.
Niiiin hieno!!! ♥♥♥

Ihanhan tämä alkaa näyttää pro-meiningiltä... :D


 Loput kuvat ovatkin esteiden ylityskuvia, ja seuraavasta kuvasta voittekin huomata fiiliksieni olleen ihan parhaat. Niin hienosti Sonttu hoiti taas homman kotin, tuli melkein kaikki esteet laukassa yli ja kulki kaikki välimatkat laukalla tai ravilla, niinkuin pyysinkin. Kyllä me taidetaan lähteä seuraavaksi kisoihin... (joo ei ikinä kisaamaan, menisin ihan paniikkiin!) Ehkä kuitenkin parempi pysytellä omalla pellolla pikkuesteiden joukossa opettelemassa vielä, niin alussa tämä meidän este-innostus vielä on. Selvästikkin S tykkää kuitenkin hypätä, ei se kai muten menisi noinkin hyvin niiden yli...? :) Nyt onkin pitänyt palkita sitä hienosta enttätyöskentelystä vauhdikkailla maastoilla, ja vähemmän vauhdikkailla maastoilla. Kerran viikkoon kentällä, se on meidän motto!
Kuski on ihan innoissaan, pollesta en ole ihan niin varma.... :'D


Ihan estekisa ainesta, eikö?

Mahtava <3

Nyt en enää kehtaa ylistää tuos otusta, jotta ette ihan kyllästyisi... :)

Treenien jälkeen saapui herra Eemeli paikalle ja sen kanssa jatekttiin seuraavana päivänä maastolenkillä, on ne vaan mukavia! :)

2 kommenttia:

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)