sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Vilkkaat sorkat NY

Kaikki varmaankin muistavat, kuinka blogissa on ollut pari kertaa postaus, jossa Lilli ja Vili ovat päässet esiintymään. Tulevaisuudessa olisi toivottvasti tulossa lisää keikkoja, sillä olemme saaneet perustaa koulun kautta oman yrityksen! Meillä oli selvä visio jo heti syksyn alussa kun kuulimme tästä, niin vuohien show-bisnes saisi aloittaa heti kun vain mahdollista! Opettajan ilme oli hiukan huvittunut kun kuuli ensimmäisen kerran, mitä meillä oli mielessä.
Tälläisiä kavereita löytyy yrityksestä Vilkkaat sorkat NY

 Lilli on nääin taitava! ♥

 Nyt meillä on kuitenkin ihan oikea NY-yritys! Kaikkein hankalin osa koko projektia oli varmaankin bisneksen nimen keksiminen... Noh, nimi kuitenkin saatiin, kaverin avustuksella, ja niimpä Lilli ja Vili keikkailevat nyt nimellä Vilkkaat sorkat NY. Omat kotisivutkin on yritykselle jo tehty, ja Vilkkaat sorkat löytyvät jo Facebookista, nyt siis kaikki tykkäämään ja jakamaan meidän sivua jotta kilit pääsevät ilahduttamaan mahdollisimman monia ihmisiä!
Vili on innokas pieni oppipoika :)

Samoin kuin Lilli on innokas oppija, se on vain asteta rauhallisempi, ja silloin myös helpompi opetettava!

 Voisin vielä hieman kertoa, mitä kaikkea olisi Lillin ja Vilin tarkoitus tehdä bisneksenään. Tarjontaan kuuluu agility-showt, joita olemme jo kaksi heittäneetkin viime kesänä. Perus agilitytouhuilun lisäksi ollaan suunnittelemassa hiukan erilaista joulu näytöstä, ja kaiken kruunaa vielä Halikili-palvelu. Halikilit voi siis tilata esim. päiväkoteihin, ja silloin saa vuohia rapsutella mielin määrin! Palvelu alueena toimii Mikkelin seutu.

Vili opettelee nostamaan koipeaan

Lilli ja Vili ovat nyt joutuneet oikein kovasti treeaamaan niiden usia ja hienoja temppuja tulevia eistyksiä varten, ja eilisissä treeneissä olin kyllä supertyytyväinen kileihin, ne molemmat hoksasivat uusimman tempun, jalannostamisen (päivää-temppu) idean, ja kumarruskin alkaa ehkä pikku hiljaa sujua...
Lilli kiittää ja kumartaa, ja jatkaa innolla kohti tulevia haasteita!

3 kommenttia:

  1. Todella kiva idea! Toivotaan, että saatte jatkossa paljon asiakkaita! :)

    VastaaPoista
  2. Onnea uudelle yritykselle! :) Ihmettelin, että miten kilit liittyvät New Yorkiin, mutta lyhenne olikin ihan muu. :) Ihana, iloa tuottava bisnes teillä ja toivon, että halikilit pääsevät pian rapsuteltaviksi moneen paikkaan. Joulunäytöstä olisi kiva päästä katsomaan!

    VastaaPoista
  3. Ihana idea tuo oma yritys :) Toivottavasti saatte paljon keikkaa :)

    VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)