keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Reissussa

Viime viikon blogihiljaisuudelle oli todella hyvä syy. Olin nimittäin koko viikon reissussa serkkuni luona Göteborgissa! Koko reissu kesti minulla 9 kokonaista päivää ja hirmuisen äkkiä reilu viikko hujahti kun tekemistä ja näkemistä oli ihan koko ajan. Tekemisestä ei tosiaan ollut puutetta, 2-vuotias serkkuni piti siitä huolen.






Ensimmäinen viikonloppu kierreltiin Sandran kanssa ahkerasti kaupunkia ja ihasteltiin Lisebergin huvipuiston iltavalaistusta. Lisebergistä mukaan tarttui onnenpyörästä voitettu jättimäinen sipsipussi, joka piti sisällään 12 erilaista pussukkaa sipsejä, joita sitten pakkailtiin epätoivoisina kaikki laukut ja reput täyteen kun kotiin lähdön hetki koitti... Kyllä nauratti, millainen tuuri kävi, kun satuin voittamaan ihan puhtaalla tuurilla oikein erikoispalkinnon! :D 


Ehkä hienoin pensas ikinä



Tämä patsas on ihan niinkuin minä ja Sónata... :D








Yksi lempparikuvistani reissulta


Kamera roikkui tietenkin kaulassa koko reissun ajan, ainakin melkein. Viikonlopun aikana kierrettiin jo viime vuonna tutuksi tulleessa puistossa, jossa oli jo silloin vaikka mitä ihania eläimiä. Tällä kerralla nähtiin minun mielestä enemmän eri eläimiä, vuohia oli enemmän aitauksessa, hirvet makoilivat tyytyväisinä, lampaita ja kanojakin bongailtiin ja tietty niitä ihania pörröisiä russ-poneja aitauksen täydeltä. Myös viime vuonna hassutelleet pingviinit olivat paikalla tänäkin vuonna ja hylkeet bongattiin myös.


Tämä ei enää niin pieni kilikään ei saanut minua muistamaan, mikä juhlapäivä olisi ollut sunnuntaina, mutta jonka onnellisesti onnistuin unohtamaan... siitä lisää myöhemmin...


Russeja oli tänä vuonna muistaakseni enemmän kuin viimeeksi, tai ainakin me nähtiin enemmän näitä ihania karvakorvia! ♥

Näillä oli aikas paksu villa!


Hupsuttelevat smokkipukuiset pingviinit

Kun yksi menee, muut perässä!

Yhtenä päivänä teimme retken tosi kivaan paikkaan, Universeumiin, josta löytyy mm. iso akvaario, sademestä ja mikä parasta, ratsastussimulaattori! Simulaattori oli tietty ihan pakko taas kokeilla ja oli tosi hauska kokemus! Sademetsässä bongailtiin apinoita ja erilaisia lintuja ja akvaariossa väisteltiin isoja hirmuisia hai-kaloja.

Sademetsässä oli niin kuumaa ja kosteaa, että kameran linssi meni ihan huuruun hetkeksi...

Tämän pikku apinan kampaus oli suorastaan hurmaava :'D
Reissun loppupuolella teimme retken hiukan pidemmälle Alingsås nimiseen hiukan pienempään kaupunkiin. Siellä olisi illalla ollut jonkinlainen valotapahtuma, mutta hirmuisen kylmän ilman puhallellessa päädyimme hyppäämään junaan ennen pimeän laskeutumista. Alingsås oli tosi kiva paikka, suosittelen käymään, jos on sinne päin menossa!

Alingsås

Näitä kissakuosisia laukkuja ja tyynyjä ihastelin hetken, mutta ne saivat kuitenkin jäädä kauppaan, minulla on jo tarpeeksi kaikkea... ;)

Nämä lamput eivät olleet kyllä osa valotapahtumaa, mutta mielestäni todella hienot. Paikalliset hiukan vilkuilivat ihmeissään, kun minä kuvailin heille ihan normaalia valotolppaa... :)

Viikko oli touhuntäyteinen, paljon tuli käveltyä ja nähtyä ja hauskaa oli! Ai niin, ja reissusta tuliaisia tuli vain Eemelille, jolla on nyt vihdoin uusi, hienon sinivalkoinen satulahuopa! Täytyy yrittää saada aikaiseksi joku ratsastuspostaus Eemelin kanssa, niin saisi uuden huovan kuviin... Ensi vuonna taas viimeistään uudestaan... :)


4 kommenttia:

  1. Olipas tosi kiva reissupostaus! Muutenkin kiva blogi sulla :)

    Siinä vielä mun blogi:
    https://hevostytonelamaax.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tosi matkakertomus kuvineen! :) Kiitti vielä mainiosta seurasta! Oli kyllä huippukivaa. :) Mulla on kaikki kuvat yhä vain perkaamatta, mutta olen sentään siirtänyt ne jo koneelle. Eivätköhän ne viimeistään viikonloppuna ole linjoilla!

    Ihanan kuuloinen idis se vuohileiri, muuten! Harmi, että olen "vähän" yli-ikäinen, mutta tulen sitten leireilemään teille muissa merkeissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa oli kyllä, täytyy siis tehdä joskus uudestaankin reissu yhdessä! :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)